<div dir="ltr"><div>Hi!</div><div><br></div><div>Got error:</div><div><span style="color:rgb(0,0,0)">QML Image: Error decoding: qrc:/images/Bluebubble.svg: ???????????????? ?????? ???????????</span></div><div><span style="color:rgb(0,0,0)"><br></span></div><div><span style="color:rgb(0,0,0)">for such reduced code in my big project: <br></span></div><div><br></div><div>

<pre style="margin:0px"><span style="color:rgb(128,0,128)">ApplicationWindow</span><span style="color:rgb(192,192,192)"> </span>{</pre>
<pre style="margin:0px"><span style="color:rgb(192,192,192)">    </span><span style="color:rgb(128,0,0)">id</span>:<span style="color:rgb(192,192,192)"> </span><span style="font-style:italic;color:rgb(0,0,0)">application</span></pre>
<pre style="margin:0px"><span style="color:rgb(192,192,192)">    </span><span style="color:rgb(128,0,0)">width</span>:<span style="color:rgb(192,192,192)"> </span>1280<span style="color:rgb(0,128,0)"></span></pre>
<pre style="margin:0px"><span style="color:rgb(192,192,192)">    </span><span style="color:rgb(128,0,0)">height</span>:<span style="color:rgb(192,192,192)"> </span>800<span style="color:rgb(192,192,192)"><br>    </span><span style="color:rgb(128,0,0)">visible</span>:<span style="color:rgb(192,192,192)"> </span>true<br></pre>
<br></div><div>

<pre style="margin:0px"><span style="color:rgb(192,192,192)">    </span><span style="color:rgb(128,0,128)">Image</span><span style="color:rgb(192,192,192)"> </span>{</pre><pre style="margin:0px"><span style="color:rgb(192,192,192)">        </span><span style="color:rgb(128,0,0)">source</span>:<span style="color:rgb(192,192,192)"> </span><span style="color:rgb(0,128,0)">"qrc:/images/Bluebubble.svg"</span></pre>
<pre style="margin:0px"><span style="color:rgb(192,192,192)">    </span>}<br>}<br></pre></div><div><br></div><div>But accelbubble example with in fact the same code decodes and renders svg fine!</div><div><br></div><div>I do not understand the difference. I do have QT += svg xml in my .pro file, also just in case, I tried to add same modules from my project to 
.pro
of 
accelbubble 

example and same imports to qml - it still runs fine.</div><div>Tried different svg files with different formats - same result. 
accelbubble 

render any file, my project - none.</div><div>It blows my mind.</div><div><br></div><div>Thanks in advance for any help.<br></div><div><br></div><div>--</div><div>With regards, Oleg.<br></div><div><br></div></div>