<div dir="ltr">Hi Tim,<div><div class="markdown-here-wrapper" id="markdown-here-wrapper-687729" style><p style="margin:1.2em 0px!important">I realize itís probably a little late now, but if you still have a Mountain Lion machine, you can try running <code style="font-size:0.85em;font-family:Consolas,Inconsolata,Courier,monospace;margin:0px 0.15em;padding:0px 0.3em;white-space:pre-wrap;border:1px solid rgb(234,234,234);background-color:rgb(248,248,248);border-top-left-radius:3px;border-top-right-radius:3px;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px;display:inline">python -c 'from pprint import pprint; import sys; pprint(sys.path)'</code> on both machines with your Python to see if the default paths have changed. Debugging PYTHONPATH issues are <em>usually</em> straightforward - either modules are on it or not. Let me know if you need some help, since I will be updating to Mavericks soon too.</p>


</div></div><div>Good luck on your apps!</div></div><div class="gmail_extra"><br clear="all"><div><div><br></div><div>--</div><div>Sean Fisk</div></div>
<br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Nov 10, 2013 at 5:35 PM, Tim Doty <span dir="ltr"><<a href="mailto:thoromyr@mac.com" target="_blank">thoromyr@mac.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

Thanks both for your input, I really appreciate it. Several things broke for me after upgrading to 10.9 and so far only one has been resolved (its an app that is distributed as a binary, but uses Qt ó and Python IIRC). Reinstalling the app fixed it.<br>


<br>
Iíve dug around some more and was able to get two apps to work by by changing PYTHONPATH and, while I understand why that works, I donít understand why it was needed. Particularly after a reinstall. Its possible that all the upgrades over the years have caused a problem somewhere: the system is only a year old, but I keep moving forward from one system to the next and started pretty much when Apple went Intel. I know thereís some cruft accumulated in ~/Library, just not clear what to do about it.<br>


<br>
And at a future date I may take you (Sean) up on your offer about distribution code. Too many projects ATM and getting the one app to work has allowed other things to keep me busy :)<br>
<br>
Thanks again!<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
Tim Doty<br>
</font></span><div class="HOEnZb"><div class="h5"><br>
On Nov 10, 2013, at 3:32 PM, Zak <<a href="mailto:pyside@m.allo.ws">pyside@m.allo.ws</a>> wrote:<br>
<br>
> Hello Tim,<br>
><br>
> I am using PySide with Mac OS X 10.9 Mavericks and everything is working fine. Here is my setup:<br>
><br>
> Mac OS X 10.9 Mavericks<br>
> Python 2.7.5 from Python.org (not Homebrew)<br>
> PySide 1.1.1 (I downloaded the prebuilt binaries)<br>
> Qt 4.8.2 (I downloaded the prebuilt binaries)<br>
> PyQt 4.9.4 (just FYI)<br>
><br>
> All of those libraries are 64-bit. I originally installed PySide (and PyQt4) on OS X 10.8, and when I upgraded to 10.9 everything just continued working.<br>
><br>
> I have several PySide and PyQt applications that I bundled into single-file executables with PyInstaller, and all of those still work fine on OS X 10.9. They use various versions of PySide, PyQt, and Qt.<br>
><br>
> I have no idea why it works for me and not for you. For me, upgrading to OS X 10.9 broke precisely one thing: Little Snitch. And there was a new version available for download from the Little Snitch website that fixed it. It was really a seamless upgrade, and I love all the new features in 10.9.<br>


><br>
> Good luck,<br>
><br>
> Zak Fallows<br>
<br>
</div></div></blockquote></div><br></div>