<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html charset=windows-1252"></head><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space;" class="">I should have noted that I am running OS X 10.10.5 and Xcode 6.4. I have no idea if I can move up to Xcode 7.x and still use Qt 5.5? We have to self compile due to our requirement for C++11 support.<div class=""><br class=""></div><div class="">Also note that my tests are quick and dirty. Just quick “does it launch quickly when compared to Xcode”.</div><div class=""><br class=""></div><div class="">Thanks</div><div class="">Mike Jackson</div><div class=""><br class=""><div><blockquote type="cite" class=""><div class="">On Dec 10, 2015, at 11:33 AM, <a href="mailto:rpzrpzrpz@gmail.com" class="">rpzrpzrpz@gmail.com</a> wrote:</div><br class="Apple-interchange-newline"><div class="">
  
    <meta content="text/html; charset=windows-1252" http-equiv="Content-Type" class="">
  
  <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000" class="">
    Thanks mike for doing this "guinea pig" work.<br class="">
    <br class="">
    I spend all of my time on OSX and Qt, so not losing developer tool
    effectiveness<br class="">
    on this OSX platform is really important for 5.6. (even though I can
    tied up on 5.5.1 right now and cannot donate cycles.)<br class="">
    <br class="">
    I am running El Capitan, so that may be a sticking point in late
    January for 6.5RC.<br class="">
    <br class="">
    md<br class="">
    <br class="">
    <div class="moz-cite-prefix">On 12/10/2015 10:28 AM, Mike Jackson
      wrote:<br class="">
    </div>
    <blockquote cite="mid:75EA063E-27C0-4F6A-8170-65739039C2CF@gmail.com" type="cite" class="">
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
        charset=windows-1252" class="">
      <br class="">
      <div class="">
        <blockquote type="cite" class="">
          <div class="">On Dec 10, 2015, at 4:54 AM, Ziller Eike <<a moz-do-not-send="true" href="mailto:Eike.Ziller@theqtcompany.com" class=""></a><a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Eike.Ziller@theqtcompany.com">Eike.Ziller@theqtcompany.com</a>>
            wrote:</div>
          <br class="Apple-interchange-newline">
          <div class="">
            <blockquote type="cite" style="font-family: Hack; font-size:
              14px; font-style: normal; font-variant: normal;
              font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height:
              normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent:
              0px; text-transform: none; white-space: normal; widows:
              auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" class=""><br class="Apple-interchange-newline">
              On Dec 2, 2015, at 8:34 PM, Mike Jackson <<a moz-do-not-send="true" href="mailto:imikejackson@gmail.com" class=""></a><a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:imikejackson@gmail.com">imikejackson@gmail.com</a>>
              wrote:<br class="">
              <br class="">
              Hello,<span class="Apple-converted-space"> </span><br class="">
               The issue seems to be resolved. I can debug again. BUT
              the start up time when launching my application is very
              long. It seems to be taking about 1 minute to launch to my
              gui.<br class="">
            </blockquote>
            <br style="font-family: Hack; font-size: 14px; font-style:
              normal; font-variant: normal; font-weight: normal;
              letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans:
              auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform:
              none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing:
              0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" class="">
            <span style="font-family: Hack; font-size: 14px; font-style:
              normal; font-variant: normal; font-weight: normal;
              letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans:
              auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform:
              none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing:
              0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; float: none; display:
              inline !important;" class="">Could you please take a look
              at the debugger log, what it does during that long time?</span><br style="font-family: Hack; font-size: 14px; font-style:
              normal; font-variant: normal; font-weight: normal;
              letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans:
              auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform:
              none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing:
              0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" class="">
            <br style="font-family: Hack; font-size: 14px; font-style:
              normal; font-variant: normal; font-weight: normal;
              letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans:
              auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform:
              none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing:
              0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" class="">
            <span style="font-family: Hack; font-size: 14px; font-style:
              normal; font-variant: normal; font-weight: normal;
              letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans:
              auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform:
              none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing:
              0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; float: none; display:
              inline !important;" class="">Br, Eike</span><br style="font-family: Hack; font-size: 14px; font-style:
              normal; font-variant: normal; font-weight: normal;
              letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans:
              auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform:
              none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing:
              0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" class="">
          </div>
        </blockquote>
        <div class=""><br class="">
        </div>
        <div class="">The Dec 10 nightly build of 5.6.0 seems to have fixed these
          issues. The debugger startup is back to normal. The initial
          gathering of variables on first break is still a bit slower
          when compared to things like Xcode but is very usable.</div>
        <div class=""><br class="">
        </div>
        <div class="">Thanks</div>
        <div class="">Mike Jackson</div>
        <div class=""><br class="">
        </div>
        <div class=""><br class="">
        </div>
        <br class="">
        <blockquote type="cite" class="">
          <div class=""><br style="font-family: Hack; font-size: 14px;
              font-style: normal; font-variant: normal; font-weight:
              normal; letter-spacing: normal; line-height: normal;
              orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px;
              text-transform: none; white-space: normal; widows: auto;
              word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" class="">
            <blockquote type="cite" style="font-family: Hack; font-size:
              14px; font-style: normal; font-variant: normal;
              font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height:
              normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent:
              0px; text-transform: none; white-space: normal; widows:
              auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" class="">That was with NO breakpoints active. If this last
              piece is being worked on then I think the 3.6 release is
              shaping up very nicely to make a comeback on OS X. I have
              switched back to the QtCreator code model and the
              completion speed and quality is very close to the likes of
              Visual Studio and Xcode. Keep up the great work.<br class="">
              <br class="">
              Mike Jackson<br class="">
              <br class="">
              <blockquote type="cite" class="">On Dec 1, 2015, at 4:38
                AM, Stenger Christian <<a moz-do-not-send="true" href="mailto:Christian.Stenger@theqtcompany.com" class="">Christian.Stenger@theqtcompany.com</a>>
                wrote:<br class="">
                <br class="">
                Hi Mike,<br class="">
                <br class="">
                can you please re-check with the newest snapshot? The
                issue you've mentioned should have been fixed yesterday
                afternoon, but I assume the package of Nov 30th did not
                include this fix.<br class="">
                <br class="">
                Kind regards,<br class="">
                Christian<br class="">
                <br class="">
                <br class="">
                ________________________________________<br class="">
                From: Qt-creator <<a moz-do-not-send="true" href="mailto:qt-creator-bounces@qt-project.org" class="">qt-creator-bounces@qt-project.org</a>> on
                behalf of Mike Jackson <<a moz-do-not-send="true" href="mailto:imikejackson@gmail.com" class="">imikejackson@gmail.com</a>><br class="">
                Sent: Monday, November 30, 2015 7:08 PM<br class="">
                To: qt-creator<br class="">
                Subject: [Qt-creator] Latest 3.6.0-rc1 & Debugging
                on OS X<br class="">
                <br class="">
                The latest RC’s for the 3.6.0 release are really
                starting to look nice but just wanted to report here a
                few issues with the debugging on OS X to see if anyone
                else was seeing the issues?<br class="">
                <br class="">
                Basically with the latest nightly from NOV 30 2015 the
                debugger errors out and does not start up. One of the
                nightlies from mid-last week would start up but would
                just spin LLDB at 100% indefinitely and never seem to
                come back with the locals and stack when attempting to
                stop at a break point.<br class="">
                <br class="">
                This is with OS X 10.10 (Yosemite) and Xcode 6.4.<br class="">
                <br class="">
                Thanks<br class="">
                Mike Jackson<br class="">
                _______________________________________________<br class="">
                Qt-creator mailing list<br class="">
                <a moz-do-not-send="true" href="mailto:Qt-creator@qt-project.org" class="">Qt-creator@qt-project.org</a><br class="">
                <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.qt-project.org/mailman/listinfo/qt-creator">http://lists.qt-project.org/mailman/listinfo/qt-creator</a><br class="">
              </blockquote>
              <br class="">
              _______________________________________________<br class="">
              Qt-creator mailing list<br class="">
              <a moz-do-not-send="true" href="mailto:Qt-creator@qt-project.org" class="">Qt-creator@qt-project.org</a><br class="">
              <a moz-do-not-send="true" href="http://lists.qt-project.org/mailman/listinfo/qt-creator" class="">http://lists.qt-project.org/mailman/listinfo/qt-creator</a></blockquote>
          </div>
        </blockquote>
      </div>
      <br class="">
      <br class="">
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br class="">
      <pre wrap="" class="">_______________________________________________
Qt-creator mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Qt-creator@qt-project.org">Qt-creator@qt-project.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.qt-project.org/mailman/listinfo/qt-creator">http://lists.qt-project.org/mailman/listinfo/qt-creator</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br class="">
  </div>

_______________________________________________<br class="">Qt-creator mailing list<br class=""><a href="mailto:Qt-creator@qt-project.org" class="">Qt-creator@qt-project.org</a><br class="">http://lists.qt-project.org/mailman/listinfo/qt-creator<br class=""></div></blockquote></div><br class=""></div></body></html>